Левски - Законите в България рай за крадците

Search

Information

Законите в България рай за крадците

AddThis Social Bookmark Button

 

Законите в България рай за крадците.

Непрекъснато се увеличават кражбите чрез взлом в къщи, апартаменти, вили и автомобили. След като престъпниците не се плашат от законите, това означава че законите в страната не съ съвършенни.

Отнчало крадците започват с кражби на портфейли по улиците и градския транспорт. След като свикнат да изкарват пари и скъпоценности без да полагат честен труд, това им става професия. Непрекъснато се увеличава броя на хората с такава професия.

Можеби в България няма семейство, което да не е потърпевшо от хора с такава професия. Освен тези на който домовете добре се охраняват, те не съ потърпевши. Също така и на хотата от "гетото", защото от там са крадците който с каруци обикалят необеспокоявани от полицията и крадът каквото им падне. 

Ако се построят нови затвори и се увеличът наказанията за престъпниците, кражбите значително ще намалеят. Примерно; минимално наказание 25 години за проникване в частна собственост (движима и недвижима). Да бъде законно разрешено употреба на оръжие срещу крадци.

Също така да бъдат забранени каруците, защото испражненията на животните замърсяват и миришат неприятно. Каруци да се използват само в голямо частно имение за превоз на земеделска продукция. При други случай каруците се използват само за кражби.

 Държавата да плаща децки само за две деца в семейство. При раждане на трето дете да не се изплащат децки парични помощи. Дори за трето и всяко след него дете родителите да се задължът да заплащат на държавата 5 или 10 хиляди лева. Така ще престанат да се оправдават че не им стигат парите за прехрана на децата.

Събраните средства могат да се използват за скъпи операций в чужбина на нуждаещи се хора, на който държавата не може да помогне. Така и за родителите ще бъде по-лесно да отглеждат две деца, отколкото много деца който от малки започват да крадът.

Непрекъснато са разбивани и ограбвани вили и друга частна собственост. Ако правителството не вземе подходящи мерки за да намалее престъпността, хората ще загубят доверие на полицията и ще започне саморазправа. Това означава гражданска война, което е най лошото за една правова държава.

Във САЩ и Европа не се раждат по-възпитани от нас. Там още от малки ги учат да спазват законите. Защото законите са над всички и важът за всички. Затова държавата ни непрекъснато понася критиките от Европейските ни партньори, за несправяне с престъпността.

Политиците трябва да знаят че граждански мир не означава, определена група хора да крадът безнаказано и да живеят на гърбъ на другите хора, като не плащат данъци и такси на държавата. За една правова държава подобни неща са недопустими.