Левски - С кучешките приюти се ограбва държавата и кучетата се увеличават

Search

Information

С кучешките приюти се ограбва държавата и кучетата се увеличават

AddThis Social Bookmark Button

С кучешките приюти се ограбва държавата и кучетата се увеличават.

Въпреки зачестилите случай с ухапани хора от кучета, броят на кучетата непрекъснато се увеличава. Освен това зачестиха случайте където, кучета да убиват хора. Това е стар проблем с кучетата. Всяко правителство което не решава проблема с бездомните кучета, получава наказателен вот от избирателите. Това е една от многото причини, за който всяко правителство е наказвано с избирателния вот на гласоподавателите.

Тези където си продават гласовете при избори, може и на тях да се случи да бъдат ухапани или убити от кучета. Това означава че на изборите човек трябва да използва мозъка си, но не кебапчетата и парите който му дават. Всеки гласоподавател трябва да има собствено мнение и да го изрази чрез гласуване.

Това където ни залъгват; че с построяването на нов кучешки приют ще се реши проблема с бездомните кучета, съвсем не е така. С построяването на нови приюти за бездомни кучета, се ограбва държавата и кучетата се увеличават повече.

Ограбването на държавата може да става по много елементарен начин. След като не всички кучета са кастрирани, може да се присвояват пари за кастрация без да бъде извършено това. Никой не може да докаже броя на кастрираните кучета, защото бездомните кучета непрекъснато се увеличава.

Друг начин за ограбване на държавата; ако в приюта за седмица са изразходвали средства за храна на 50 кучета, по документ може да се водят 500 кучета. Освен това за тези несъществуващи кучета може да се отчитат пари за обезпаризитяване и кастриране. След което да се водят че са пуснати обратно или някой ги е осиновил.

За проблема с бездомните кучета управляващите не искат да го решат, а успокояват хората че се строй нов приют. При строежа на приюта държавата също може да бъде ограбвана. Тези кучешки приюти може да се окаже че са инвестиция на сивата икономика. След като не може да се докаже колко пари се харчат за строеж на приют за кучетата, за обезпаризитяване и кастриране.

След като кучкарите заловят бездомни кучета в някой район, след 2 - 3 км. кучетата може да бъдат пуснати отново. Тогава може да се разпространи слух; че от други населени места в страната докарват и пускат кучетата в София. Това се прави с цел да се оправдаят в кучешкия приют за несвършената от тях работа.

Можеби целта е да се увеличават бездомните кучета човекоубийци, за да се строят нови приюти за бездомни кучета. Тези приюти може да се окажат много добро място за правене на пари. Сигурно служителите в приюта са много близки на управляващите. Не на всеки се отдава прекрасната възможност необезпокояван да ограбва държавата. 

Управляващите ако искат да докажат че са честни и почтенни спрямо държавата; ще трябва да оставят кучетата в приюта (като резерват за танцуващите мечки) без да бъдат пускани обратно в населените места. Също осиновителите на кучета да плащат големи суми за осиновяване, защото след като ги осиновят ги пускат на свобода. Така отново се създават глутници кучета, който нападат беззащитните хора.

 От приюта ще трябва често да правят проверка на "осиновителите на кучета" и ако се окаже че са пуснати кучетата, да им се търси съдебна отговорност и глобите към тях непрекъснато да се увеличават. Освен това да не бъдат осъждани ословно, а реално да изтърпяват наказание лишаване от свобода.

Само при подобен начин може да има ефект от тези приюти за кучета. Всичко това може да бъде постигнато с добра воля на управляващите. Тогава след няколко месеца няма да има бездомни кучета. Всяко правителство което постъпи по подобен начин, ще докаже че само то е способно да управлява страната и ще спечели доверието на избирателите.