Левски - Oпозицията решава проблема със здравните осигуровки

Search

Information

Oпозицията решава проблема със здравните осигуровки

AddThis Social Bookmark Button

Oпозицията решава проблема със здравните осигуровки.

Упрвляващите взеха решение с което искат да накарат тези които не си плащат здравните усигуровки да започнат да ги плащат. Нередовните платци нямат право да купуват или да продават кола, докъто не си изплатят дължащите суми за здравно осигуряване.

Опозицията не хареса това решение и започна да го критикува. Нали това е работата на опозицията, да показва грешките на управляващите. Но след като не предложиха друга алтернатива за решението на този дългогодишен проблем, по-добре да си траят защото от това решение могат да си извадят само поука.

Не може една група хора да не си плащат усигуровките, данъците, вода, ток, без билети да се возят, за сметка на други хора. Ако опозицията точно това цели, нека изплати тези суми на всички длъжници към държавата. Така по законен път ще си купуват гласове, вместо да раздават кебапчета и пари на ръка което е подсъдимо. 

Можеби целта на някой опозиционни лидери е да фалира държавата и да настъпи анархия. Затова с такива усилия защитават длъжниците към държавата. Никъде по Света не допускат да няма санкций срещу длъжници към държавата. Дори законите са строги и се взима лихви от длъжниците.

След като България е съюзник с правови държави, където законите са най-справедливи; може да се поучим от техния опит и да бъдат приложени подобни закони в България. Нека се поинтересуват депутатите от опозицията; какви мерки взимат в САЩ и Европа, срещу нарушителите на закона, също и с хора които не плащат никакви данъци и такци на държавата.            

Само със строга дисциплина и спазване на законите от всички, България ше се превърне в икономически гигант на Балканите.