Левски - България е страната с неограничените абсурди

Search

Information

България е страната с неограничените абсурди

AddThis Social Bookmark Button

България е страната с неограничените абсурди.

Българските домати са с най-добри вкусови качества в Света. Това дори го сподели по телевизията една от вукалистките на Бони М при госруването им в България. Освен доматите има и други по-качествени плодове и зеленчуци от вносните. Зелето, черешите, кайсийте и др. са по-качествени от вносните.

Законите в държавата позволяват на търговци (вносители) на конкурентни цени да внасят некачествени стоки. По този начин вносителите все едно забиват нож в гърбъ на българските земеделци, както и на задъхващата се икономика на държавата.

Освен това се внася на конкурентни цени 20 годишно замразено месо. Бизонско месо се продаваше за телешко, щтраусови бутчета за пуешки. Българските месо преработватели са в безисходица и са пред фалит. При фалирали фирми се намалява голям брой работни места.

Тогава икономиката освен че ще се задъхва, ще престане и да работи. Тогава държавата няма да я очаква добро бъдеще. Затова нека да си вземеме поука от Германия която след Втората Световна война, от една разрушена държава загубила войната, бързо се превръща в икономически гигант на Европа.

Всичко това са го постигнали с много дисциплина и спазване на законите. Най-важното правило е било, всякакви стоки който се закупуват да бъдат германски. Така се увеличават работните места и се съживява икономиката.

Подобно на Германия, с много дисциплина, труд и стриктно спазване на законите в страната, Япония се превръща във втората по сила икономика в Света. Хората там много работят, но получават много добро парично възнаграждение.

Ако в България се спазва установената традиция; всеки който има възможност да пълни портфейла си и банковите си сметки в чужбина, на гърбъ на държавата, то икономиката в страната ще стане по-зле от тази в Гърция.

Тогава дори Господ да е българин, няма да ни помогне ако сами не си помогнем. За разлика от Германия, в България е разрешено двойното гражданство. Ако се използва метафора това  ще рече; агнето да бъде едновременно и вълк, но да не бъде изядено.

 Не е редно тези с двойно гражданство където живеят в чужбина, да решават съдбините на България. Защото не се сблъскват с проблемите на хората в държавата. Такива хора не гласуват по съвест а чрез убеждение на други фактори.

 Ако един българин с двойно гражданство трябва да служи войник и предпочете да служи в другата държава, при евентуална война той ще воюва срещу България. Така той се превръща във враг на държавата. Който е служил войник добре знае значението на думата Отечество.

Отечеството е само едно, то не се купува и не се заменя с друго. Тези който живеят в чужбина са в полза на другата държава защото са ефтина работна ръка, а парите който харчат там са в полза за икономиката на тази страна, но не и на България.

Затова тези в чужбина който се считат за българи, след като спечелят пари и се върнат да предадът опита си в България, ще бъдат полезни за държавата и за обществеността. Такива хора ще могат да гласуват защото са временно в чужбина и добре знаят че агнето трябва да цица от офцата а не от вълчицата.