Левски - В България липсва свобода на словото и печата

Search

Information

В България липсва свобода на словото и печата

AddThis Social Bookmark Button

В България липсва свобода на словото и печата.

България е сред страните в който липсва свобода на словото и печата. Доказателство за това е че хората не смеят да наричат нещата с истинските имена. Пресен пример където цигани се оплакват че не съ допускани в частен басеин. След като репортери запитаха охранителя защо не ги пуска, той се чуди какво да отговори също като ученик който не си знае урока. Охранителя не смее да каже истината.

 На никой чистоплътен човек няма да му е приятно, когато в басейна влизат хора който се завират в контейнерите с буклук и миришат на неприятна миризма. След като миризливците влязат в басейна и го използват за тоалетна, хората се погнусват и заради тях повече не ходят на плаж. За това че не съ допускани в басейна няма нищо обидно, защото истината трябва да им се каже в очите и да си извадят някаква поука от това.

Някой политици говорят че циганите трябва да се интегрират. Това ще бъде много хубаво ако се постигне. Но циганите не го желаят, защото им е по-добре като крадът, просят, да се возят без билети и карти в транспорта. Когато не плащат ток, вода и здравни осигуровки. Дори нападат лекарите в болниците.

Ще трябва да се забрани на лекарите да преглеждат и лекуват хора, който не си плащат здравните осигоровки. Освен това циганите трябва да разберът че за да бъдат уважавани като другите народности и раси трябва да спазват законите в страната.

С престъпните си действия циганите доказват че по-лесно е, да се възпита крокудил да стане вегетерянец, отколкото циганин да се интегрира. Българите уважават всякакви народности и други раси който не съ престъпници и спазват законите на държавата.

Малко са хората който могат да се похвалят че не съ ограбвани домовете им от цигани. Освен някой политици който говорят за интеграция, но не живеят близо до цигански квартали, къщите им са охранявани и пътуват в коли само с охранителите си. Те найстина не могат да бъдат ограбвани и тормозени от циганите.

Ако на някой от тези политици се случи, техен близък да бъде ограбен, пребит или изнасилен от цигани, дали пак с пренебрежение ще гледа на непрекъснато увеличаващата се циганска престъпност. Много хора се чувстват като чужденци в България и затова я напускат.

Ако някй политици си въобразяват че думата "интеграция", означава толериране на циганската престъпност, това означава че след време в България ще останат само те, заедно с циганите и възрастните хора. Тогава думата България ще бъде само географско наименувание.

Ако политиците в България искат циганите да бъдат интегрирани и да са уважавани, то първо ще трябва да ги принудят да спазват законите в държавата. Също така да свикнат когато нещата се назовават с истинските имена и да не бъдат лицемери. Понеже както в басейните, така и в Народното Събрание няма да допуснат да влезе някой мръсен и миризлив клошар.