Левски - Работници в гробищтни паркове рекетират и изнудват опечалените

Search

Information

Работници в гробищтни паркове рекетират и изнудват опечалените

AddThis Social Bookmark Button

                                                                     Работници в гробищтни паркове рекетират и изнудват опечалените.

Опечалените хора който имат близки починали, са рекетирани и изнудвани от работниците в гробищтните паркове. От начало досаждат като настоятелно искат пари "за Бог да прости" да се почерпят с нещо. Тези досадници не ги интересува че има хора който се чудят как да преживеят в тези трудни времена.

Освен това когато прахът на починалия се поставя с урната на определеното за целта място, след време свалят ламарината и винкела, с който е направен капак да се затвори урната. След като опечалените уведомът работниците, че липсва урната и капака с която е затворена, отговорът е следния; някой е откраднал капака за вторични суровини, а урната сме я прибрали. Наблизо може да си поръчате мраморен капак и няма да имате вече проблеми.

 Меко казано това си е чисто изнудване. Защото гробищтния парк е охраняван. За да бъде свален капака с който е затворена урната, трябва да се отвият четри винтчета  който са завити в дюбели. За целта е необходима светлина. Ако светят с фенер през нощта за да ги отвият ще бъдат забелязани от охраната. Това се прави през деня когато няма много хора.

Не е трудно човек да се досети, че работниците в гробищтния парк можеби получават някакъв бонус от тези който правят мраморните плочи. Затова изчезват металните капаци с който е затворена урната. Това изнудване се е превърнало в доходоносен бизнес. Желателно е полицията да предприеме необходимите мерки за да не става така, че определена група хора непрекъснато да живеят на гърбъ на всички останали.