Левски - София ленд е излагация за управляващите

Search

Information

София ленд е излагация за управляващите

AddThis Social Bookmark Button

София ленд е излагация за управляващите.

След построяването на увеселителен парк София Ленд, това беше най-голямата атракция в София. От цялата страна идваха деца с автобуси до увеселителния парк, освен това нямаше място където да паркира автомобил. Освен многобройните посетители от България, идваха много чуждестранни туристи. Това беше единственото място в София, където толкова много хора се чувстваха щастливи.

Но тогаващтните управляващи се подиграха с всички български граждани като го продадоха. Можеби далаверата е по-важна, отколкото увеселителния парк. Всяко правителство което уважава гражданите на България, щеше след като продава София Ленд да изисква от куповача, да се занимава със същата дейност и да прави подобрения.

Лошото е че настоящото правителство не търси отговорност на тези държавни чиновници, допуснали този скандален гаф. Вместо да се стремът българските управляващи да вървиме по пътя към Европа, те търсят по-далечната магистрала която води към пустинята.

Освен че допускат да вървиме по магистралата към пустинята, управляващите допускат да вървиме и по пътя на разрухата. Безпорно че това място е апетитна хапка за строителните босове. Но за да не се стигаше до това недоразумение, можеше София Ленд да бъде построен в краен квартал много по-голям отколкото е в момента.

Затова всяка партия която спечели изборите, да не прави партийно правителство от послушници, а да привлича кадърни и некорумпирани хора, който ще служат честно за интересите на България.