Левски - Да се ограничи раждаемостта при неграмотните

Search

Information

Да се ограничи раждаемостта при неграмотните

AddThis Social Bookmark Button

Да се ограничи раждаемостта при неграмотните.

Най голяма група сред неграмотните са циганите ("евроазиатците"). Не само че не искат да се интегрират и не спазват законите на страната, но те са нечистоплътни и миришат. Не разрешават на децата си да учат, нито да полагат някакъв обществено полезен труд. Още от малки родителите им ги карат да просят и крадът. От ранна възраст стават наркомани, започват да проституират и стават опасни престъпници.

Когато правят секс не изолзват предпазни средства и не спазват никаква хигиена. Когато им се родът деца, ги продават или ги оставят в домове за сираци. Момичетата са продавани от бащите си в ранна възраст за булки. Колкото умее повече да краде, цената и е по-голяма. Ако не умее да краде, мъжът и я праща на магистралата да проституира.

Не обичат да работят и с честен труд да искарват прехраната си. Непрекъснато обикалят с каруци и каквото им падне крадът. Вече и в центъра на София се движат с каруци, като не спазват правилата за движение без да бъдат санкционирани за това.

Раждат много деца но не полагат родителски грижи за здравето, възпитанието и ограмотяването на децата си. Когато оставят дете в дом за безпризорни деца, те не се интересуват от него и го оставят на произвола на съдбата.

Държавата не предприема никакви ограничителни мерки за раждаемостта на безпризорни деца. Дори се харчат огромни средства за деца лишени от родителски грижи. Тези средства са на гърбъ на българските данакоплатци. Така управляващите в страната се превръщат в съучастници на циганската престъпност.

За да се намали броя на децата в тези домове, ще трябва да бъдат предприети спешно ограничителни мерки срещу тези който не полагат грижи за децата си. Ограниченията за безотговорни родители може да се приложи по следния начин: при раждане на трето дете и всяко след него, родителите да бъдат задължавани да заплатът по 5000 лева на държавата.

Със събраните средства да бъде организирана фондация, с която да бъдат лекувани деца нуждаещи се от спешни операций в чужбина. Правителството не отделя средства за лечението на болни деца, като разчита организирването на кампаний който събират средства за лечението на нуждаещи се деца. Обидно и скандално е когато една държава не полага грижи за подрастващото поколение.

Само строг закон за ограничаване на раждаемостта, може да принуди безотговорни родители, който трудно запомват имената и броя на децата си, не ги образоват а създават от тях престъпници.