Левски - Узаконяването на проституцията е крачка към демокрацията и увеличаване приходите в държавната хазна.

Search

Information

Узаконяването на проституцията е крачка към демокрацията и увеличаване приходите в държавната хазна.

AddThis Social Bookmark Button

Узаконяването на проституцията е крачка към демокрацията и увеличаване на приходите в държавната хазна.

Много млади мъже който имат приятелки и им се прави секс със тях, се притесняват защото нямат опит в секса и се страхуват да не се изложат пред тях. Така те остаряват и стават стари ергени. Следователно раждаемоста намалява, което е причина за намаляване на населението в страната.

За да не се стига до подобни неловки ситоаций, тези млади хора утиват при проститутка за да им покаже някой неща в секса. Освен че са открехнатати в сексуално отнощение, тези млади са почувствали и тръпката при тези емоционални преживявания. Така те вече се чувстват по-сигурни и уверени в себеси, като могат да показват някой неща на приятелката си.

Ходенето при проститутка има определен риск от венерически заболявания, заради липса на хигена след секс и не винаги използването на предпазни средства.

 Освен младите хора, има и мъже в зряла възраст които имат нужда от сек услуги. Когато например са командировка, или търсят нещо по-различно от традиционния секс със жена си. За да се избегне риска с уличните проститутки, трябва законно да има "публични домове" или "дом на удоволствията", няма значение как ще бъдат наричани тези места. Проститутките ще бъдат постоянно под лекарско наблюдение, което намалява риска от венерически заболявания.

Освен това държавата ще получава големи данъци от тях, който ще пълнят държавната хазна. Законно ще се увеличи секс туризма в страната от чужбина. Така секс туристите докато са в страната ни ще харчат парите си тук, така икономиката на държавата ще се пораздвижи.

Много от противниците за узаконяването на този вид услуги, сигурно знаят и посещават всички подобни места в чужбина; но за да спазват поведение на приличие пред жените си, се правят на ущипани девственици.

След като бъдат узаконени този вид дейности (секс услугите), освен намаляване риска от венерически заболявания, потока от пари в хазната на държавата, след което икономиката ще се раздвижи в положителна посока, България ще направи много важна крачка по пътя към демокрацията. Няма да бъдат нарушени човешките свободи в избор на професия. Проститутките тогава ще се чувстват защитени от закона.