Левски - България се превръща в територия на изчезваща нация

Search

Information

България се превръща в територия на изчезваща нация

AddThis Social Bookmark Button

Българя се превръща в територия на изчезваща нация.

Също като "траките" който са живеели по тези географски ширини, българската нация много бързо се претопява и изчезва. В почти всички държави по Света населението се увеличава, само в България бързо и сигурно то намалява. След масово емигриране от страната предимно по икономически причини, населението бързо намалява. Тази голяма емигрантска вълна се забелязва след голямото преселение на българските турци, по времето на възродителния процес. Преди това по време на османското робство, масово българи са емигрирали в бившите Съветски Републики, където има цели села и градове населени с българи. Там все още са съхранили българските обичай, но постепенно се претопяват чрез смесени бракове. До скоро българската държава не се интересуваше от тяхните проблеми.

На тези българи трябва да се издават бързо и безплатно български паспорти и който пожелаят от тях да дойдат да живеят в родината на свойте деди. Има запустели къщи и села, където могат да бъдат настанявани новопристигащите българи. По-добре на тях да се дадът безвъзмездно тези необитавани от никого къщи, отколкото да бъдат ограбвани и разрушавани. Така ще се увеличи населението в България с честни и работливи хора.

Ако всички етнически българи по Света се съберът и образуват нова държава, подобно като еврейте как си създадоха собствена държава, то те ще бъдат повече от етническите българи в България.  

 Освен бързото намаляване на населението, страната уверено върви по пътя на циганизацията. След като броят на "мургавите евроазиатци" непрекъснато расте, те непрекъснато разбиват домовете на хората и крадът имуществото. Това нещо политиците и депутатите не го усещат защото винаги имат сигурна охрана. Но обикновенните българи непрекъснато страдат от грабежите на мургавите ни сънародници, който не искат да се интегрират, не пращат децата си на училище, карат ги от малки да просят и да крадът, защото така е по-лесно. Некой от тях си продават децата, а болните и недъгави деца ги оставят по социялните домове.

След като се почувстват по-голями, тези деца непрекъснато бягат от социялните домове, започват да просят, да проституират и да мият нахално прозорците на колите по кръстовищата. По този начин освен че досаждат на водачите на мпс, те пречът и на движението. Така те искарват повече пари от един пенсионер, който цял живот е работил за нищжната си пенсия. Така тези деца след като изкарват достатъчно пари, започват да пият и да употребяват наркотици. Така тези деца се превръщат в потенциални престъпници, който са опасни за обществото.

За да се допуска това това нещо с тези невинни и нещастни деца, вината е в държавата и законите за детето. Такива деца трябва още от малки да бъдат усиновявани от чужденци. Защото в САЩ намаляват данъците на хора усиновили дете от друга раса. Вместо страната ни да се въсползва от случая и да продава легално тези деца на такива усиновители, а с парите да се подобряват условията в социялните домове и да се използват за прехрана на другите деца; предпочита се далаверата в присвояването на тези пари отпуснати от държавата за такива домове.

Трябва да се увеличи наказанието и да бъдат преследвани по силата на закона, родители който продават децата си, не им дават да ходят на училище а ги пращат да просят, проституират и крадът. Точно на такива деца не трябва да се помага материално и парично, а да се търси отговорност от родителите им с най-голяма строгост на закона.

Не е ли по-добре да се помага на способни деца, който след време прославят България. Всички виждаме как държавните мъже на България бързат да се снимат със спортисти, след като са постигнали големи успехи. Никой до сега от тези силни и влиятелни хора в държавата, не се е нагърбил да бъде организиран фонд "за деца таланти", независимо дали са спортисти, математици, музиканти или певци.

На всеки се иска да се снима с великолепните спортисти който прославят България. Но първо трябва да се помисли за финансова помощ която да им помага в изграждането като личности и да се търсят спонсори за състезания.

На талантите в България трябва да се помага независимо от тяхната етническа, расова и религиозна принадлежност. Но на досадни просяци и клошари който може да са ти разбили и ограбили домъ, не трябва нищо да им се дава а да бъдат преследвани от властите по силата на закона.