Левски - Свещенните животни страната "катуните и каруците против сигурността на страната.

Search

Information

Свещенните животни страната "катуните и каруците против сигурността на страната.

AddThis Social Bookmark Button

Свещенните животни на страната, "катуните" и каруците против сигурността на държавата.

Бездомните кучета в страната живеят необеспокоявани от никого, дори и човек може да им завиди. Тези помияри от порода "улична превъзходна" също така и "кофермани", ежедневно нападат беззащитни хора в България. Прекалено много зачестиха случайте, когато тези на пръв поглед миролюбиви животни разкъсват и убиват хора. С тези свещенни животни България е често в световните новинарски емисий.

В момента непрекъснато се водят дела в международният съд в Хага, на военнопрестъпници за престъпления срещу човечеството. Във България кучетата непекъснато извършват престъпления спрямо човечеството, без да бъдат наказани. След като държавната администрация не взима правилни и адекватни мерки, хората започнаха сами да се спасяват от тази напаст, като започнаха да ги унищожават. Природозащитници настояват тези кучета да си живеят на свобода. Ако тези бездомни полудиви кучета нападнат и разкъсат техен близък, дали ще бъдат на същото мнение.

Най добрият начин е да се намали популацията на тези озверели животни е, да се използват за храна в "Зоологическата гадина"от месоядни животни. Средствата в зоопарковете са оскъдни, и непрекъснато се търсят усиновители на животни за да им се подсигурява храна. Огромни суми от храна могат да бъдат икономисвани в зоологическите градини, с който може да бъдат подобрени условията на животните и да се закупят нови животински видове. Така тези места могат да бъдат много интересни и атрактивни. В кучешките приюти също ще намалът огромните разходи за изхранването на тези подовели животни. Ако някой "защитник на кучетата" иска да им помогне, може да ги осинови, като им плаща данък, и когато ги разхожда те да са с наморник и каишка. Осиновените кучета трябва да имат паспорт и задълйително да бъдат ваксинирани. Също така да спазват местата забранени за разходки на кучета. Защото дори с наморник кучето може да скочи и да блъсне дете или бременна жена. При подобни случай такива "природозащитници" трябва да бъдат осъждани с реална и ефективна присъда. Така те ще бъдат принудени да се съобразяват първо с живота на хората, а след това с този на бездомните кучета убийци.