Левски - Ръководството на БФС враг номер едно на българския футбол

Search

Information

Ръководството на БФС враг номер едно на българския футбол

AddThis Social Bookmark Button

Ръководството на БФС враг номер едно на българския футбол.

След като шефа на БФС Борислав Михайлов дойде на власт, той превърна футболния съюз в семейна фирма за лична изгода. Пренебрегвайки най-добрите вратари на България Иванков и Георги Петков; на вратата пазеше неговият син. Още недоказал се с необходимите качества, го слагаха на вратата да направи повече мачове в националния отбор за да бъде лесно продаден в чужбина. Благодарение на международните връзки на Борислав Михайлов, синът му беше продаден. Тази семейна мечта вече е факт, но на гърбъ на всички футболисти от националния отбор. Заради послушните тренори на нациналите който слагаха на вратата синът на гн. Михайлов. Така се разби колектива и най-добрите футболисти напуснаха националния тим.

 От УЕФА непрекъснато изпращаха писма до БФС че стадионите в България трябва да бъдат лицензирани. Но непрекъснато се правеха компромиси със футболните клубове. Подобни компромиси могат да се правят само срещу материялна изгода, или срещу солидна сума финикийски знаци. Ако не се бяха направили компромиси сега щеше да има стадиони за нормални хора. Всички страни от Источна Европа си направиха по няколко модерни стадиони, където магат и се превеждат всякакви футболни първенства. За подобни компромиси има една дума, която се нарича корупция. Корупцията подлежи под ударите на закона. Дългата ръка на правосъдието ще трябва да докаже на такива хора, че не трябва да имат чувството на безнаказаност.

 Освен това в световните медий се съобщава че България е замесена в уреждане на мачове. Такива неща са трудно доказуеми, но ще трябва да се изчисти името на България от такива обвинения, и ако има виновни да понесът последствията. Шефовете на БФС са временни за определено време, но българският национален отбор  ще бъде докато съществува държавата България. В нормалните държави по света такива ръководители, сами подават отставка без да чакат покана.