Левски - лудогорци повярвайте си и спечелете титлата на шампионска лига

Search

Information

лудогорци повярвайте си и спечелете титлата на шампионска лига

AddThis Social Bookmark Button

 

 Лудогорци повярвайте си и спечелете титлата на Шампионска Лига. Не всякога каца птичето на рамото. Затова сега е момента да си повярвате и да направите всичко възможно за да спечелите финал на Шампионска Лига. Не повтаряйте грешките на другите български участници в евротурнирите. Например в Левски преди евротурнирите продават най-добрите футболисти и треньори. Много повече пари ще спечелят в Левски ако създадът отбор който се класира по-напред дори и на финал. Това се отнася за всеки отбор. След като един отбор не е способен да побеждава той не заслужава да продължава в турнирната битка. По силата на това правило "Локомотив" София отпадна непобеден от Евролигата, като имаше само равни мачове.

Във Англия отборът "Уотфорд" от четвърта дивизия, стига до Висшата лига и печели купата. След това в Евролигата бият шамар на Левски като го елиминират от турнира.

Лудогорец има подобна съдба като тази на "Уотфорд" само че в български варянт. По същия начин и Лудогорец шамароса грандовете в България. Грандове са от Свилен град до Калотина, минат ли тази граница всеки отбор ги побеждава защото не свират български съдий.

Не се знае дали Лудогорец ще има възможност втори път да участва в най-престижния футболен турнир на Европа. Затова нека подготвят отбора за много по-силни футболни битки и да увеличът скамейката с още млади и качествени футболисти. На този тунир няма слаби отбори, защото най-слабите побеждават българските отбори. Не допускайте и тази грешка слаби отбори да побеждават Лудогорец.

Ако отбора е сплотен колектив и се тренира много усилено, без да подценява съперниците си ще има успехи в Шампионска Лига. Също така не трябва да се плащат от европейските грандове и педварително да се считат за обречени. Ако с добра игра бъдат победени от считаните за най-силни отбори в Европа, не трябва да бъде някаква трагедия. Такива мачове са от полза на отбора, защото се трупа опит в силните турнири.

При такива мачове не трябва футболистите на Лудогорец да бъдат много груби и да не успорват мнението на съдята, защото получават картони по много глупав начин и ущетяват отбора.

След като Лудогорец написа своята славна и революционна история в българския футбол, то цяла България очаква да напише славна история и в Шампионска Лига.