Левски - Министерството на спорта против развитието на спорта в България

Search

Information

Министерството на спорта против развитието на спорта в България

AddThis Social Bookmark Button

Министерството на спорта против развитието на спорта в България.

От всички спортовеве в България най-много медали са спечелили за страната, щангистите и художествената гимнастика. Министерството допусна падението на най-българския спорт щангите. Всичко това беше направено умишлено и целенасочено срещу развитието на този спорт в България. Явно някой можеби обслужва чужди интереси на други държави, който се претесняват от силното представяне на българските щангисти в разпределението за медали. Подобно нещо се нарича, държавна измяна. Прокуратурата ще трябва да се намеси и да се потърси отговорност от тези където съсипаха този спорт.

Министерството допусна БФС да обезличи футболното първенство. След като от години УЕФА непрекъснато изпращаше писма до БФС да лицензират българските стадиони, то някой чиновник старателно ги скриваше и не бяха изпълнявани изискванията от европейската футболна централа. За да се допусне отбор с нелицензиран стадион в първенството, сигурно е много доходоносен бизнес. Ако веднага беше започнал ремонта на стадионите и матерялната база, сега щяха да са в приличен вид и лицензирани. Заради не свършена работа в стремежа за лично облагодеталстване, тези футболни чиновници успешно отблъскват феновете от стадионите на родното първенство.

Освен унищожаването на двата спорта щанги и футбол, чиновници се опитват да ликвидират най-успешния отборен спорт волейбола. Вместо да си вършат работата със закъсалото футболно първенство по тяхна вина, те непрекъснато търсят поводи за конфликти с треньора на волейболните национали, Радостин Стойчев. След Иван Абаджиев и Нежка Робева, Радостин Стойчев е най-успелият български треньор до сега. Той неможе да бъде излишен за българския волейбол. Но излишно е цялото спортно министерство, след като не оцени качествата и постигнатите успехи на тези трима велики треньори. Спортното министерство се старае да премахне спортовете който носят успехи за България. Това министерство получава заплати от българските данакоплатци и ще трябва да се съобразява с волята и желанията на хората. Това министерство извъшва дейност против интересите на България, затова то е излишно и трябва да бъде премахнато. Това министерство получва незаслужени заплати и прави най-лошото за българския спорт. То е като воденичен камък в българския спорт.