Левски - Българските закони не важът за спортен клуб ЦСКА.

Search

Information

Българските закони не важът за спортен клуб ЦСКА.

AddThis Social Bookmark Button

 

Българските закони не важът за спортен клуб ЦСКА.

ЦСКА преди да иска титла, oт "Левски" за 2006 трябва да си смени соцялистическото име и комунистическите иницяли. "Червените" преди да търсят правдата за тяхна полза, има друга правда която е в тяхна вреда. В парламента (Народното Събрание) решиха със закон: да се забрани в България соцялистическите имена и комунистическите символи. Това решение беше взето в началото на крехката демокрация в страната. В тези бурни години много членове на БКП се отказваха от партията, като се срамуваха от престъпните деитвия на свойте ръководители. Тогава бяха сменени много имена на: улици, села, градове, фабрики и заводи. Хората не искаха да слушат повече за социализъм и кумонисти. Заговори се ЦСКА да си смени името, но известни спортисти на на този клуб се оправдаваха, като казваха че с това име са известни в Европа. Според такова примитивно мислене, значи че българите по времето на "Хан Аспарух" след като са се славели че са много добри ездачи а войниците са много силни на кон, сега всички българи трябва да яздиме понеже сме известни ездачи на коне.

Няма нищо срамно "червените" да си сменът името на клуба и да махнат червената петолъчка като символ. Много известни спортисти от ЦСКА са представяли страната ни по света. Защо тези футболисти след време да се срамуват че са се състезавали в спортен клуб на БКП. Затова по стадионите се скандира; червени боклуци. Хората в България не искат реставрация на кумонизма. Първо "червените" наследници на БКП, трябва да се преименуват според изискванията и законите в България, и след това "Левски" да им подари титлата от 2006 за която мечтаят. Въпреки че пет години са изминали оттогава и се губи давност от тогава, "сините" може да им подарят тази титла при условие че скъсат с кумонистическото си минало. С такъв партиен отбор на БКП не трябва никога да ни приемат в "Шенген". При произнасянето на името на този отбор всява умраза към хората който са се напатили от комунистическия режим в България, такива хора са милиони. Докога депутатите ще търпят този призрак на БКП, отбора на ЦСКА.

При смяната на улиците и населените места: на всички хора това струваше пари, време и нерви. За отбора на столетницата партия ЦСКА, законите в България не важът. Крайно време е този отбор да попадне под ударите на закона в Република България.