Левски - Във Европа знаят че Гонзо не разбира от футбол.

Search

Information

Във Европа знаят че Гонзо не разбира от футбол.

AddThis Social Bookmark Button

 

Във Европа знаят че Гонзо не разбира от футбол. Известният френски сайт sofoot. com. отбелязва за рекорда на прехвалената легенда на "Левски" - Георги Иванов. Гонзо игра за френския тим "Рен". Там стана известен че неможа да се реализира като футболист. Сега като треньор стана още по-известен като счупи всякакви рекорди на "стария континент", за най кратко време е освободен от поста си.

"Този сезон е поставен рекорд в Европа. Професионалния треньор в "Левски"- София Георги Иванов искара само 9 дни. След оставките на Николай Костов ръководството на клуба връща доверието си на 35 годишния Иванов, които е бил треньор на отбора за 15 мача през 2011 година". отбелязва сайта sofoot. com.

Завръщането му бе провал за отбора. От трето място "Левски",  премина на пето след две загуби. Тези издънки накараха Гонзо да промени решението си като заяви: "Напускам защото "Левски" се нуждае от мир". Това беше най-хубавото нещо което Гонзо е направил за "отбора на народа".

Ръководството в Левски поверява клуба на Викторио Павлов, който ще бъде на поста поне две седмици. Това бе матеряла с който се присмиваха на Гонзо в Европа.