Левски - Атлетико Мадрид победи Хановер и втория мач с 2:1 като гост, на финала ще бъдат два испански отбора.

Search

Information

Атлетико Мадрид победи Хановер и втория мач с 2:1 като гост, на финала ще бъдат два испански отбора.

AddThis Social Bookmark Button

 

Атлетико Мадрид победи Хановер и втория мач с 2:1 като гост, на финала ще бъдат два испански отбора. В Лига Европа за втори път Атлетико Мадрид побеждава Хановер с 2:1 и с общ резултат 4:2 отбора на Атлетико ще играе на испански финал с Валенсия.

Първото полувреме борбата беше предимно в центъра. Домакините владееха топката повече но до някакви сериозни положения преди почивката не се стигна.

След почивката германския тим увеличи темпото търсейки победата която да ги класира във следващата фаза на турнира. Но гол не можаха да отбележат. Затова пък гостите се възползваха и поведоха в резултата.

 В 63 минута Адриан Лопес вкара интересен гол, след като излъга защитата и вратаря. Домакините се върнаха в мача след изравнителен гол в 81 минута. След изчистване топката попада в Маме Диуф и той простреля вратата на гостите. Хановер се върнаха в мача като разчитаха да отбележат още два бързи гола или поне един за продължения.

Домакините положиха много сили, но в 87 минута Фалкао попари тяхните надежди като отбеляза гол под плонжиращия вратар Цилер. След гола вече мача се доиграваше.

След две заслужени победи, Атлетико ще се срещне на финала с дуг испански отбор Валенсия. На 19 април Атлетико ще е домакин в първия мач с Валенсия. На 26 април на стадион "Местая"  ще бъде реванша.

Краен резултат от двата мача: Хановер - Атлетико Мадрид 2:4